Ett auktoriserat VVS-bolag i Stockholm.

Ett auktoriserat VVS-bolag i Stockholm.

Wasa Rör utför VVS entreprenader som total- och generalentreprenör. Våra uppdrag är ny- och ombyggnationer av tekniska system i fastigheter, driftanläggningar och infrastrukturer. Vi samordnar med tekniker och montörer för att kunna ge dig som kund en pålitlig partner som tar ansvar för hela uppdraget. Med lång erfarenhet av branschen vet vi vilka tekniska lösningar som ger bäst resultat och är ekonomiskt fördelaktiga för våra kunder. Genom åren har vi installerat VVS i allt från mindre villor till stora flerbostadshus och idrottsanläggningar. Vi erbjuder våra kunder en hög servicekänsla, lyhördhet och ansvar och vi har de certifieringar som krävs för ett genomföra trygga installationer.

Centralt läge gör att vi snabbt är på plats.

Wasa Rör är väletablerat inom VVS i Stockholm City och vårt kontor ligger på Upplandsgatan i Vasastan. Vårt centrala läge ger oss en kort resesträcka och vi kan därför snabbt vara på plats.

Skicka in en offertförfrågan om du vill anlita en VVS montör som har den erfarenhet och kompetens som krävs för en trygg installation. Du är även välkommen att ta kontakt med oss om du vill ha mer information kring våra tjänster.