VVS Service i Stockholm.

VVS Service i Stockholm.

Våra serviceinriktade rörmokare installerar era produkter samt reparerar dina skador enligt svensk standard och gällande branschregler. Vi utför även löpande kontroller, besiktningar och uppföljning till alla våra uppdragsgivare för att säkerställa installationernas livslängd samt minimera driftkostnaderna. Kontakta oss för mer info om hur våra rörmokare kan hjälpa dig med VVS Service!

Gas Service i Stockholm.

Wasa Rör hjälper dig med gas-installation och service till din lägenhet, villa eller skolkök. Vi anpassar antalet medarbetare efter uppdragets omfattning och ser till att din gasspis blir säkert installerad till ett kostnadseffektivt pris. Självklart har vi certifieringarna som krävs för att kunna garantera dig en säker installation. Vi har alltid nära kontakt med dig som kund, för att säkerställa att slutresultatet blir precis som du önskat.

Lång erfarenhet av installation och service av gas.

Wasa Rör grundades redan 1958 och vi har sedan dess samlat på oss en lång rad av nöjda kunder samt mycket erfarenhet gällande installationer av gasspisar och gasledningar. Vi utför även omdragningar och borttagningar av befintliga gas-system.

Centralt läge gör att vi snabbt är på plats.
Vårt kontor ligger centralt på Upplandsgatan i Vasastan. Det gör att vi snabbt och smidigt är på plats inom Stockholm Stad och kan hjälpa dig.