Våra uppdrag är ny- och ombyggnationer av tekniska system i fastigheter, driftanläggningar och infrastrukturer. Med Wasa Rör får du en partner som kan sköta såväl service som total- och generalentreprenad. Vi har certifieringarna som krävs och kan samordna alla tekniker och montörer för en noggrann och effektiv lösning.

VVS entreprenad

VVS entreprenad

Vi hjälper dig med VVS-installation och VVS-service i Stockholm. När du anlitar oss kan du vara säker på att våra serviceinriktade rörmokare installerar era produkter samt reparerar dina skador enligt svensk standard och gällande branschregler. Med lång erfarenhet av branschen vet vi vilka tekniska lösningar som ger bäst resultat och är ekonomiskt fördelaktiga för våra kunder.

Läs mer om VVS
Service för VVS och gas

Service för VVS och gas

Behöver du dra om ledningar eller ta bort befintliga gas-system på ett säkert sätt? Har du problem med din VVS? Wasa Rör är auktoriserade för installation och service för gas till din lägenhet, villa eller skolkök. Sedan starten 1958 har vi samlat på oss en lång rad av nöjda kunder samt mycket erfarenhet gällande installationer av gasspisar och gasledningar. Vi har certifieringarna som krävs för ett säkert utfört arbete.

Läs mer om Service
Energieffektiva lösningar som sänker dina kostnader.

Energieffektiva lösningar som sänker dina kostnader.

Behöver du som fastighets- eller villaägare hjälp med en energieffektivisering som sänker förbrukningen? Energiförbrukningen i fastigheter utgör en betydande del av världens totala energiförbrukning. Vi kan göra en översyn av din värme, ventilation och kylning för att sedan komma med förslag och åtgärder för att sänka förbrukningen så att du kan spara pengar.

Läs mer om energieffektivisering