VVS Entreprenad

Wasa Rör utför VVS entreprenader som total- och generalentreprenör. Våra uppdrag är ny- och ombyggnationer av tekniska system i fastigheter, driftanläggningar och infrastrukturer. Vi samordnar med alla tekniker och montörer för att kunna ge kunden en pålitlig partner som tar ansvar för hela uppdraget.

Ett auktoriserat VVS-bolag i Stockholm

Vi erbjuder våra kunder en hög servicekänsla, lyhördhet och ansvar och vi har de certifieringar som krävs för ett genomföra trygga installationer. Genom lång erfarenhet av branschen vet vi vilka tekniska lösningar som ger bäst resultat och är ekonomiskt fördelaktiga för våra kunder.

Trygghet, resultat, omtanke och nytänkande är våra grundvärderingar och som kund hos oss kan du förvänta dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vårt arbete genererar alltid toppresultat för våra kunder.

Skicka in en offertförfrågan om du vill anlita en VVS montör som har den erfarenhet och kompetens som krävs för en trygg installation. Du är även välkommen att ta kontakt med oss om du vill ha mer information kring våra tjänster.